Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: Photo upload not working

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    23

    Default Photo upload not working

    Hello,
    I'm sorry to bother the computerwhizz again but the problems I had earlier started up again.The photo-upload page is not working correctly,can't fill in all the fields and the send button has gone
    Those 'malware 'warnings are back and yesterday or the day before my antivirus blocked a trojan Horse when I opened the WW2incolor site.
    Everything else(viewing photos and giving comments works fine
    Hope someone can kill off the Gremlin.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Aachen/Aken/Aix-la-Chapelle
    Posts
    2,922

    Default Re: photo-upload not working

    I just checked.
    The upload window looks strange indeed but if you zoom down the script it still works.
    "I just ran out of ammo. I will ram this one. Good bye, we'll meet in Valhalla." - Major Heinrich Ehrler, April 4, 1945

  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    23

    Default Re: photo-upload not working

    Thanks ftg,not sure if I understand'zoom down the script' but I'll give it a try right now

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    23

    Default Re: photo-upload not working

    Okay got it,silly me .Learned a new thing ,thx.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    619

    Default Re: photo-upload not working

    I'm scanning the server with the antivirus. I'll let you know if there is anything.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    619

    Default Re: photo-upload not working

    Meant to reply earlier to say that the anti-virus didn't find anything. If you can pinpoint the specific page and then if some members can visit the page and see if they get an error...I'll gladly take a look again.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    23

    Default Re: photo-upload not working

    Hi,no problem.I've been away on a short holiday myself and just got back.I'll see what happens over the next few days and will let you know if gremlins get through
    Thanks for your trouble.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    23

    Default Re: photo-upload not working

    Hi ,just opened WW2incolor and this Trojan Horse was blocked:

    URL: "http://img.over4gstats.com/03over4g_300...
    Process: "H:\Program Files\Internet Explorer\IEXP...
    Infection: "JS:ScriptIP-inf [Trj]"

    If anything else pops up I'll post it in this thread.Thanks

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    619

    Default Re: photo-upload not working

    Anybody else having issues?

  10. #10
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Aachen/Aken/Aix-la-Chapelle
    Posts
    2,922

    Default Re: photo-upload not working

    It seems the comment function is not working...
    "I just ran out of ammo. I will ram this one. Good bye, we'll meet in Valhalla." - Major Heinrich Ehrler, April 4, 1945

  11. #11
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    407

    Default Re: Photo upload not working

    Just visited the 'photos section. Surprised to find that no comments had been added since early yesterday, and no 'photos posted in about 16 hours; also, at least one 'photo appears to have vanished (perhaps for a good reason - but no indication). Again, maybe this has something to do with my browser, but it does seem odd ... Best regards, JR.

  12. #12
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Romania
    Posts
    178

    Default Re: Photo upload not working

    Hello, the photo I uploaded yesterday in ”Romanian Forces” also disappeared. Can someone fix the problem? Thank you! Regards!

  13. #13
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    407

    Default Re: Photo upload not working

    Just checked - still banjaxed. JR.

  14. #14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    407

    Default Re: Photo upload not working

    Have confirmed that neither 'photo upload nor comments functions are working at the moment (15.25 UK/Irish time). Sergeant Snafu is having a field day, apparently. Just kidding, JR.

  15. #15
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    East Tennessee, minding the Still...
    Posts
    3,615

    Default Re: Photo upload not working

    I tried it myself, neither function is working, 10:34 EDT, Thurs. 3/29
    Bring home Marine Sgt. Andrew Tahmooressi

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •