PDA

View Full Version : Need some help with a trainer



PLT.SGT.BAKER
09-04-2006, 01:07 PM
I downloaded a trainer but don't know how to use it. it uses F5 to F9. Any suggestions?

Dani
09-04-2006, 01:59 PM
I downloaded a trainer but don't know how to use it. it uses F5 to F9. Any suggestions?

A trainer who trains you for what?

PLT.SGT.BAKER
09-05-2006, 06:03 PM
It's a trainer for a pc game, it gives you cheats, for instanse infinite health, or infinite money.

Lancer44
09-05-2006, 09:13 PM
It's a trainer for a pc game, it gives you cheats, for instanse infinite health, or infinite money.

It's only for PC world or you can provide something like that for real life?

Accidentally I need infinite health and infinite money would be handy too...

Cheers, lol

Lancer44

mike M.
09-05-2006, 09:48 PM
Dang Cheaters,,,,LOL

SS Tiger
09-06-2006, 05:26 PM
Cheating takes the fun out of a game, I always play a game through to its end without cheats. Once the game is totally completed I may use cheats to have a bit of fun, but only to extend its "play life".

PLT.SGT.BAKER
09-06-2006, 09:29 PM
Cheating takes the fun out of a game, I always play a game through to its end without cheats. Once the game is totally completed I may use cheats to have a bit of fun, but only to extend its "play life".
Well i guess so, but then again its command and conquer red alert, this games tough without the cash, otherwise I wouldn't even beat the game at all.

Cuts
09-09-2006, 03:44 AM
I downloaded a trainer but don't know how to use it. it uses F5 to F9. Any suggestions?

Do you need to know how to lace it up or just how to tie the bow ?

FW-190 Pilot
09-15-2006, 10:33 PM
a trainer to what game?

PLT.SGT.BAKER
09-16-2006, 09:03 PM
a trainer to what game?
A trainer for Command and Conquer Red Alert 2.
It dosnt seem to work when i press F's5-9.

FW-190 Pilot
09-16-2006, 09:22 PM
ic, actually you can find a lot of walkthrough instead in the web. And that game is very easy if you have a great early start