PDA

View Full Version : posting problem



Ingsoc
07-18-2006, 04:29 AM
When I try to post in the other wars forums I get the following replay "Ingsoc, you do not have permission to access this page.", I have no such problems in any other section of the forum.

Dani
07-18-2006, 05:07 AM
I'm sure that Gen. Sandworm will fix that.

Gen. Sandworm
07-18-2006, 01:58 PM
I'm sure that Gen. Sandworm will fix that.

Should be fixed let me know of anymore problems.

2nd of foot
11-13-2006, 10:31 AM
Where are the text codes? I have to work from memory or quote other peoples post then copy the required code over.

For some reason the quick post does not work. It just shows it is in progress, the same happens when I need to edit my posts.

pdf27
11-13-2006, 02:11 PM
Where are the text codes? I have to work from memory or quote other peoples post then copy the required code over.
That's a software options thing. Go to "User CP" then "Edit Options". The drop down box giving you the choice is at the bottom of the page.

2nd of foot
11-14-2006, 03:04 PM
thanks

Tim